Hämeen keskiaikamarkkinat 2011

Iloksemme voimme ilmoittaa että Greenrose Faire soittaa tänä vuonna Hämeen keskiaikamarkkinoilla peräti neljä keikkaa. Viikonloppu alkaa jo perjantaina 19.8. markkinoiden oheistapahtumassa Hurttalan koululla. Markkinahumu jatkuu saman päivän ehtoona itse pääkallopaikalla, Hämeenlinnan linnapuistossa Säädyttömien yössä alkaen klo 20:00, jossa viihdyttää Metsatöll akustisessa kokoonpanossa, Härkätien leikarit sekä Greenrose Faire. Odotettavissa siis aika rempseä meininki ja iloinen tunnelma.

Soitot jatkuvat lauantaina 20.8. linnapuiston päälavalla markkinapäivän päätteeksi klo 17:15. Lauantain iltakesteissä klo 19 alkaen voi syödä itsensä ähkyyn ja seurata monenlaisia musikantteja ja ilveilijöitä odotellessa illan huipentumista Flamman tuliesitykseen sekä Greenrose Fairen lopputirvaisuun.

Jätetään siis murheet ja huolet selän taa ja suunnataan kärrypolkua pitkin päättymättömälle matkalle kohti Hämeen sydäntä, Hämeen keskiaikamarkkinoita missä riemulla ei ole rajoja… Tervetuloa!

Permanent link to this article: http://greenrosefaire.com/2011/07/hameen-keskiaikamarkkinat-2011/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.