Hämeen keskiaikamarkkinat 2014

Hämeen keskiaikamarkkinat 2014

Tuskin on viime viikonlopun festeistä toivuttu kun matka jatkuu kohti Hämeenlinnaa. Tallipihalta olisi voinut melkein ottaa kimppakyydin koska samalle suuntaa ovat menossa myös Isaran ja Räikän musikantit.

Heidän lisäkseen markkinoilla ääntä tänä vuonna pitävät ainakin Värttinä, Obscurus Orbis, Ancient Bear Cult, Härkätien Leikarit, Armas Jatuli ja Rower.

Tämän vuoden markkinateemana on ruoka ja juoma (ei niistä ole kyllä ennenkään puutetta ollut) joten viikonlopun päätteeksi taatusti on tälläkin kertaa maha täynnä ja kukkaro tyhjä. Ohjelmassa lisäksi Rohanin turnajaiset ja Faravidin sudet sekä muita sotavempeleitä, keskiaikaista italialaista teatteria, mystiikkaa, miekannielentää, vatsastapuhuntaa, ja sen sellaista enemmän kun yhdellä hengenvedolla ehtii luetella.

Greenrose Faire esiintyy Hämeen keskiaikamarkkinoilla armon vuonna 2014 seuraavalti:

  • perjantaina Säädyttömien yössä noin klo 21
  • lauantaina päälavalla klo 17 ja vielä pimeän koitettua iltapidoissa (liput tästä)
  • sunnuntaina päälavalla klo 14

Nähdään!

Iltapidot

Permanent link to this article: http://greenrosefaire.com/2014/08/hameen-keskiaikamarkkinat-2014/