Medieval Folk Fest Tallipihalla 9.8.2014

Kiitokset Kouvo La Arctopoliksen hienoille ihmisille, nyt on hetki aikaa huilia ennen kuin markkinat taas jatkuvat ensi viikonloppuna Tampereella.

folkfest-logo14

Tallipihan idyllissä kajahtaa koko perheen ilmaistapahtuma Medieval Folk Fest kolmatta kertaa, ja voimme vaatimattomasti ilmoittaa että pikku festivaalimme on nyt isompi ja kansainvälisempi kuin koskaan. Musikantteja tulee paikalle ihan Turkua ja Ranskaa myöten. Pihan kojuihin ja telttoihin olemme saaneet houkuteltua kauppiaita ja kauppiattaria pitkin Suomea. Torilta löytyy niin kenkää, korua, keramiikkaa, kankaita kuin keskiaikaisia taisteluvälineitä. Osa myyjistä jää Tampereen humuun vielä sunnuntaiksi.

Tapahtuma kestää 12-16 ja esitykset alkavat tasatunnein.

Lisää tietoa ja esiintyjäesittelyt tapahtuman omilta sivuilta.

Tervetuloa!

Permanent link to this article: http://greenrosefaire.com/2014/08/medieval-folk-fest-tallipihalla-9-8/