Feed the Flames ennakkotilaus

Feed the Flames

Greenrose Fairen kolmas levy “Feed the Flames” on nyt virallisesti työn alla ja ilmestyy kesäksi 2015. Hurraa sille!

Nyt kun kaikkein vaikein osa tehtävästä on suoritettu eli levyn nimi on päätetty, niin sen kunniaksi ajattelimme kokeilla pientä ennakkotilauskampanjaa IndieGoGo-yhteisörahoituspalvelussa: http://igg.me/at/feed-the-flames/

Levyn valmistuminen ei missään nimessä ole almuista kiinni, vaan aiempien kahden levyn perusteella on jo käsitys kauanko siinä menee ja kuinka paljon omia ja lainattuja rahoja siihen vähintään tarvitaan. Monet asiat on kuitenkin mahdollista tehdä joko itse talkoilla tai teettää viimeisen päälle ammattilaisilla, ja mitä enemmän pottia saadaan kasvatettua ennakkotilauksilla niin sitä enemmän pystymme tekemään itse sitä missä olemme hyviä ja teettämään muita asioita muilla.

Kampanjan sivulta löytyy erilaisia paketteja alkaen digilatauksista ja levyistä nimmareilla tai ilman. Nyt on myös ainutlaatuinen tilaisuus ikuistaa itsensä levyn kansitaiteeseen. Yllä oleva kuva ei siis esitä lopullista levynkantta, vaan Vablo maalaa meille taas upean teoksen jossa siis myös juuri sinä voit näkyä heilumassa jossain nurkassa.

Ensi viikonloppu vielä huvitellaan Kemiönsaarella Keskiaikaisilla saaristomarkkinoilla, mutta sen jälkeen onkin luvassa työntäyteinen syksy äänitysten ja muun oheistoiminnan parissa.

Päivitys: kampanjasivulta löytyy muutamat terveiset matkan varrelta, ja niitä tipahtelee sinne aina levyn ilmestymiseen asti

Permanent link to this article: http://greenrosefaire.com/2014/09/feed-flames-ennakkotilaus/