Medieval Folk Fest IV Tallipihalla 25.-26.7.2015

Meillä on kunnia järjestää Tampereen Tallipihalla jo neljättä kertaa musiikkipitoinen markkinatapahtuma Medieval Folk Fest. Olemme matkoiltamme houkutelleet mukaan niin paljon mahtavia esiintyjiä ettei kaikki mahtuneet enää yhdelle päivälle. Tänä vuonna Tallipihalla juhlitaan siis koko viikonloppu.

folkfest-header15-960x215

Esiintymässä muunmuassa vanhat tutut Räikkä, Härkätien leikarit ja Muskotti, Saltatores Tavastensesen keskiaikatanssijat, Aeldwine-kaksikko josta myös löytyy ihan tutun näköisiä partanaamoja sekä uusina tuttavuuksina tamperelainen Misty Clan, O’Rives Orivedeltä sekä Mystikko Alexander XIII ja Loihtija Samu Kuusisto.

Kaiken kruunaa markkinatori jolta löytyy nahka-, kangas- ja metallitöitä tai vaikka suitsukkeita joka lähtöön, sekä Tallipihan omat kaupat ja houkutukset.

Tapahtuma on ilmainen. Tervetuloa vaikka kumpanakin päivänä!

Tapahtuman Facebook-sivu.

Permanent link to this article: http://greenrosefaire.com/2015/07/medieval-folk-fest-iv-tallipihalla/