Medieval Folk Festillä lähes 3000 kävijää

Markkinahumua lauantainaTampereen Tallipiha täyttyi 25.-26.7.2015 Medieval Folk Fest -musiikkitapahtumasta ja keskiaikaismarkkinoista. Järjestimme festit nyt neljättä kertaa ja entistä isompana. Sateisesta sunnuntaipäivästä huolimatta Tallipihalla kävikin viikonlopun aikana lähes 3000 vierasta.

Viikonlopun aikana esiintymislavalla nähtiin toistakymmentä esitystä paikallisilta ja vähän kauempaakin tulleilta folk-, keskiaika-, ja irkku-yhtyeiltä, Humalasalon pitäjän tanssijat esittivät keskiaikatansseja, ja mystikko hämmästytti ja hämmensi niin pienempiä kuin varttuneempiakin kävijöitä. Keskiaikatorille oli saapunut käsityöläisiä Tallinnaa ja Rovaniemeä myöten.

Näillä eväillä festit näyttävät ihan väistämättömiltä jälleen kesällä 2016!

Toki sitä ennenkin tapaamme esimerkiksi nyt viikonloppuna Ulvilan hansamarkkinoilla, sen jälkeen Laikunlavalla ke 12.8. yhdessä mainion Misty Clanin kanssa, ja totta kai Hämeen keskiaikamarkkinoilla 22. ja 23.8.

Permanent link to this article: http://greenrosefaire.com/2015/07/medieval-folk-festilla-lahes-3000-kavijaa/