Olohuone-live la 23.5.2020

Oikeita live-esiintymisiä odotellessa lievitetään keikkanälkää kotoisalla olohuonekonsertilla. Vaikka emme vielä saa kaikki olla samassa huonessa, niin olemme valmistelleet spesiaali-iltamat johon koko bändi osallistuu tavalla tai toisella…

Päivitys: Lähetys näkyi suorana Facebookissa, mutta vapaaehtoisen pääsylipun ostaneille lähetimme myös keikan HD-tallenteen, jossa oli lisäksi erikois-encorena vain lipun ostaneille uusi ennen esittämätön kappale!

Keikka löytyy vielä jonkin aikaa täältä: Facebookissa

Special gig live from our living room to yours!We have prepared quite a treat for you! Sadly all of us cannot be in…

Julkaissut Greenrose Faire Sunnuntaina 17. toukokuuta 2020

Permanent link to this article: http://greenrosefaire.com/2020/05/olohuone-live-la-23-5-2020/