Print this Page

Medieval Folk Fest 2017

Tampereen Tallipihalla järjestetään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna jo kuudetta kertaa Medieval Folk Fest – kesän folkahtavin koko perheen keskiaikaisteemainen pienoismusiikkifestari. Akustista, keskiaikasta, kansanomaista ja muuten vaan kivaa musiikkia tasatunnein. Paikalla myös käsityöläisiä ja kauppiaita kojuineen. Tallipihan myymälät ja kahvila auki normaalisti. Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton. Tervetuloa!

Esiintyjät

Mamyth

Mamyth on ulottuvuusmatka kauniista fantasiasadusta muinaiseen runolauluun. Yhtye yhdistelee omaperäisesti soittimia, musiikkityylejä ja aikakausia, vahvalla tunteella ja rajattomalla mielikuvituksella. Mamythin instrumentteina ovat kantele, nokkahuilu, koskettimet, basso, rummut, perkussiot ja moniääninen laulu. Melodisuus, vahva rytmiikka sekä yhtyeen näyttävät esiintymisasut vievät kuulijan sadunhohtoiselle matkalle, jossa perinnemusiikki ja etniset mausteet luovat yhdessä uudenlaisen, ajattoman maailman.

www.mamythmusik.com
facebook.com/mamythmusik

Greenrose Faire

Festivaalia isännöivä Greenrose Faire soittaa taianomaista kelttihenkistä folk-rokkia vastustamattomalla poljennolla. Tamperelaiskuusikon musiikkia hallitsee Sallan kirkas lauluääni, ja sen ympärille viulut ja mandoliinit kietoutuvat rokkikompin kanssa omanlaiseksi kudelmakseen. Greenrose Faire kuulostaa eloisalta ja modernilta mutta silti herättelee kaipuuta vanhoihin hyviin aikoihin kun musiikki oli aitoa ja elämä kunnollista.

www.greenrosefaire.com
facebook.com/greenrosefaire


Sorrowhearts

Jos luulit jo nähneesi kaiken niin mietihän uudestaan! Isot miehet kilteissä kohkaavat lavalla ja tarjoilevat ohessa täyden laidallisen powerfolkkiaan. Tämä on se bändi joka jäi ilman kun jarrupolkimia jaettiin.

www.sorrowhearts.net
facebook.com/sorrowheartsofficial

Ohjelma

Ohjelma paljastuu kevään mittaan…

Lauantai 29.7.
11:00 Markkinat avautuvat
12:00 ?
13:00 ?
14:00 ?
15:00 Sorrowhearts
16:00 ?
17:00 Greenrose Faire

Sunnuntai 30.7.
11:00 Markkinat avautuvat
12:00 ?
13:00 ?
14:00 Mamyth
15:00 Greenrose Faire

Viime vuoden tunnelmia

Edellisten vuosien tapahtumasivut löytyvät arkistojen uumenista:
Medieval Folk Fest V
Medieval Folk Fest IV
Medieval Folk Fest III
Medieval Folk Fest II
Medieval Folk Fest I

Lisätietoja, esiintyjäehdotukset, myyntipaikkojen ennakkovaraus, ym.

info(a)medievalfolk.com, Tomi Hyttinen p. 040–5454208


Permanent link to this article: http://greenrosefaire.com/medieval-folk-fest-2017/