Koelauluja, osa 2

Taas on laulatettu ja pikaäänitetty muutama kokelas, ja totuuden hetket alkavat olla lähellä. Suuret kiitokset kaikille osallistuneille!

Asiasta toiseen, olimme perjantaina “opintomatkalla” katsomassa Blackmore’s Nightia Tampere-talossa.

Konsertin avasi ennalta ilmoittamaton lämppäri, tsekkiläinen keskiaikakvartetti Gothien, joka koostuu kitaristista, viulistista, huilistista ja rummuttajasta. Soittivat aitoa 1200-1500 luvun musiikkia aidoilla soittimilla, plussat sai erityisesti huilisti joka toi lavalle pajukorillisen täynnä erilaisia pillejä ja puhaltimia ja vaihtoi soitinta montakin kertaa biisin aikana. Rumpali oli samassa rivissä muiden kanssa ja sillä oli kannossa iso davul-rumpu josta lähti kunnon jalanvipatusbiitti.

Itse pääakti oli kuulosti tämän jälkeen jo melko popilta, varsinkin kun Rainbow- ja Deep Purple-koverien määrä vähä vei huomiota siltä pääjutulta. Avausbiisi oli vielä julkaisemattomalta levyltä, mutta muuten setti ja välispiikit menivät aika tutulla kaavalla. Puolessavälissä keikkaa yleisöä kehoitettiin nostamaan kankut omalta numeroidulta paikalta (meillä rivillä 9) ja tulemaan eturiviin joraamaan. Loistava veto.

Pientä miinusta tulee lopusta, kun yleisö mallikkaasti taputti rytmiin mahtavalla fiiliksellä varmaan 15-20 minuuttia mutta enempää encorea ei herunut. Ilmeisesti setissä oli kuitenkin neljä encorea, mutta ne bändi veti ne suoraan putkeen varsinaisen setin perään, niin eipä yleisö taukoa huomannut.

Share:

Jätä viesti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2007-2022 Greenrose Faire