(Koti)studiopäiväkirja, osa 2

Onko se lintu? Onko se lentokone? Ei, vaan se on seurueemme uusi bardi Jukka-Pekka Hirsimäki, tuo Lemuria-yhtyeestäkin tuttu kielisoitinakrobaatti.

Kitaristin löydyttyä promolevyn äänitykset alkavat olla yhtä kitarointisessiota vaille valmiita, eikä miksaukseen ja jälkituotantoonkaan ajateltu käyttää viikkokausia. Ensipainos on luokkaa 100 josta suurin osa menee promo- ja omaan käyttöön, mutta biisit julkaistaneen suuren maailman tyyliin myös MySpacessa.

Biisilista on:

  1. Silent Sound (2’38)
  2. Greenrose’s Faire (2’49)
  3. Raindrops (4’05)

Lopuksi vielä kaikkien kolmen lukijamme iloksi raakamiksattu näyte levyn nimibiisistä, jossa kuullaan myös Jupen oktaavimandoliinia.

Greenrose’s Faire (sample): (poistettu)

Share:

There is one comment on (Koti)studiopäiväkirja, osa 2

  • Neljännen lukijan iloksi voisi pistää julkiseen jakoon myös promolevyn loput biisit. Ei tarvitsisi rallatella loputtomiin yksinomaan nimibiisiä, joka jumittui soittoon kahden kuuntelukerran jälkeen niin, että sitä hymistelee aamupalapöydässä, kaupungilla kävellessä, läksyjä tehdessä, keskellä yötä herätessä… varsin onnistunut sävelmä siis, terveisiä säveltäjälle 🙂

Jätä viesti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2007-2022 Greenrose Faire