Hämeen keskiaikamarkkinat 2012

Hämeen markkinat on taas käyty ja niinpä kesäkin alkaa vähitellen kääntyä loppupuolelle. Isot kiitokset taas järjestävälle taholle, hulinaa piisasi taas enemmän ja isommasti kuin aiemmin.

Varsinaisen keikkailun osalta viikonloppu jäi sairastapauksen takia laihanpuoleiseksi, mutta oma teltan edustalla soiteltiin sitäkin enemmän ja tavattiin uusia ja vanhoja tuttuja. Lauantai-illaksi olikin muodostunut huippukuntoon treenattu Greenrose Fear -kvintetti jolla saatiin kuin saatiinkin ehtookestit arvoiseensa päätökseen.

Viikonlopulta löytyy muutama kuva, jotka naama- ja peukalokirjaan vihkiytyneet ystävämme löytävät sieltä.

Loppukevennykseksi vähän ulkoilmasoittelua asiaan kuuluvine vastoinkäymisineen:

Seuraavan kerran nähdäänkin parin viikon päästä Tamperella herra O’Connellin luona. Marraskuussa puolestaan vuorossa uusintakeikka Keuruun Punaisen Orin majataloon ja heti perään ensipistäytyminen Helsingissä O’Malley’sssä.

Share:
© 2021 Greenrose Faire