Markkinaterveiset

Huh mikä viikonloppu taas Hämeen keskiaikamarkkinoilla! Neljä hienoa keikkaa takana, siitä iso kiitos aivan uskomattomalle yleisölle! Kiitokset myös muille musikanteille, kojuamme pystyssä pitäneille ihanille myyjättärillemme (unohtamatta Räikän legendaarista ihmispyramidia), ääni- ja valotekniikan taitureille, ja erityisesti järjestäjille jotka taas puskivat pystyyn entistäkin isommat ja upeammat markkinat!

Keikkaguru ehti jo kirjoittaa arvionkin keikasta.

Photo: Pauli Borodulin

Photo: Pauli Borodulin

Hienosta tunnelmasta huolimatta silmäkulmia vähän kostutti se tieto että sunnuntaina Anni kiipesi tältä erää viimeisen kerran kanssamme lavalle. Haluamme tässä kiittää vielä Annia näistä hienoista keikoista. Uskomaton puolitoista vuotta takana! Menestystä tulevaan!

Muutama muukin pitkään salassa pidetty uutinen taisi jo markkinoilla lipsahtaa julki, mutta niistä lähiviikkoina vielä lisää.

Seuraavaksi Greenrose Faire suuntaa uuden mysteeriviulistin kanssa Kemiön saarelle missä markkinoidaan kahden keikan verran lauantaina 13.9. Jos sinulla ja läheisillä ei ole sen kummempaa kalenteriin laitettu niin tervetuloa Keskiaikaisille saaristolaismarkkinoille!

Share:
© 2021 Greenrose Faire