Hyvää vuosipäivää CeltCast

Tasan vuosi sitten aloitti lähetyksensä nettiradio ja -yhteisö CeltCast.

Aseman perustajakaksikko huomasi hurahtaneensa keltti-folk-musiikkiin ja sitä ympäröivään piiriin, ja päätti että on aika myös antaa jotain takaisin. Hollannissa päämajaansa pitävä CeltCast soittaa tauotta kunnon musiikkia ilman mainoksia tai ääni- tahi kuvamuodossa, ja tuntuu pyörivän pelkästä rakkaudesta musiikkiin.

Radiokanavan lisäksi CeltCast toimii yhdistävänä voimana alan orkesterien ja kuuntelijoiden kesken, enimmäkseen Keski-Euroopassa mutta on joku suomalainenkin hulivilijoukko välillä eksynyt mukaan kuvioihin.

Joten terveiset täältä loka(ku)isesta Suomesta ja hyvää juhlapäivää!

Ja sinä siellä, mitäs vielä täällä toimitat, mars kuuntelemaan osoitteessa www.celtcast.com! Hop! Tänään lauantaina klo 19 aikaan on ilmeisesti jonkinlainen erikoislähetys, siitä lisää Facebook-tapahtumassa.

Share:
© 2007-2022 Greenrose Faire