Decade of Songs and Stories

Friendly Folk Records ylpeänä esittää: Greenrose Faire, Decade of Songs and Stories. Levy julkaistaan 28.7.2017 ja julkistamisjuhlat pidetään samana viikonloppuna Medieval Folk Fest VI -festivaaleilla Tampereella. Uusi single Cold Winds Are Rising julkaistaan maailmanlaajuisesti 21.7.2017 kaikilla digitaalisilla alustoilla.

Decade of Songs and Stories juhlistaa yhtyeen kymmenvuotista taivalta, ja tuo yksiin kansiin yhtyeen omat suosikit aiemmilta levyiltä (Neverending Journey, My Home Is Where My Heart Is, ja Feed The Flames). Kokoelman avaa ennen julkaisematon kappale Cold Winds Are Rising, joka antaa esimakua tulevalta neljänneltä levyltä.

Management/Press:
Email: mymusicmattersmt@mail.com
Phone: +31 (0) 6 30094688
Website: www.mymusicmattersmt.com
Label: Friendly Folk Records

Share:
© 2007-2022 Greenrose Faire