Tampereen Tallipihalla järjestetään heinä-elokuun vaihteessa jo yhdeksättä kertaa Medieval Folk Fest – kesän folkahtavin koko perheen keskiaikaisteemainen pienoismusiikkifestari. Akustista, keskiaikasta, kansanomaista ja muuten vaan kivaa musiikkia tasatunnein.

Paikalla myös käsityöläisiä ja kauppiaita kojuineen. Varaathan myös käteistä, sillä kaikissa myyntipisteissä ei käy kortti maksuvälineenä. Tallipihan myymälät ja kahvila auki normaalisti.

Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton. Tervetuloa!

Ohjelma

Lauantai 
11:00 markkinat aukeavat
12:00 Duo Mysticus
13:00 Äimätär
14:00 Lemuria
15:00 Mamyth
16:00 TBA
17:00 Greenrose Faire
18:00 markkinat sulkeutuvat

Sunnuntai
11:00 markkinat aukeavat
12:00 Äimätär
13:00 Mamyth
14:00 Lemuria
15:00 Greenrose Faire
16:00 markkinat sulkeutuvat

Esiintyjät

Festivaalia isännöivä Greenrose Faire soittaa taianomaista kelttihenkistä folk-rokkia vastustamattomalla poljennolla. Tamperelaiskuusikon musiikkia hallitsee Sallan kirkas lauluääni, ja sen ympärille viulut ja mandoliinit kietoutuvat rokkikompin kanssa omanlaiseksi kudelmakseen. Greenrose Faire kuulostaa eloisalta ja modernilta mutta silti herättelee kaipuuta vanhoihin hyviin aikoihin kun musiikki oli aitoa ja elämä kunnollista.

Äimätär soittaa Kalevalasta ja Itämeren alueen kansanperinteestä ja mytologiasta ammennettua pakanafolkkia/metallia.

https://www.facebook.com/Aimatarband

Folkrock-orkesterina kaksi kymmentä vuotta toiminut ja kaksi ja puoli pitkäsoittoa julkaissut Lemuria palaa esiintymisareenoille akustisella poljennolla uuden laulajan Saku Aulamon kera.

https://www.facebook.com/lemuriaorkesteri/

Duo Mysticus kertoo tarinoita shaamaanirumpujen, laulun ja kitaran voimin.

Metsänneito ja Velho vievät kuulijansa mystiselle matkalle metsän henkien, lammen nymfien, tulen jumalattaren ja voimaeläinten maailmaan sekä kertomuksiin kartanon kummituksesta ja haudan takaa toisiaan etsivistä rakastavaisista.

Duo Mysticuksen esikoisalbumi Shamaanin uni julkaistaan 11.6.2021.

www.duomysticus.com

https://www.facebook.com/duomysticus/

Mamyth on ulottuvuusmatka kauniista fantasiasadusta muinaiseen runolauluun. Yhtye yhdistelee omaperäisesti soittimia, musiikkityylejä ja aikakausia, vahvalla tunteella ja rajattomalla mielikuvituksella. Mamythin instrumentteina ovat kantele, nokkahuilu, koskettimet, basso, rummut, perkussiot ja moniääninen laulu. Melodisuus, vahva rytmiikka sekä yhtyeen näyttävät esiintymisasut vievät kuulijan sadunhohtoiselle matkalle, jossa perinnemusiikki ja etniset mausteet luovat yhdessä uudenlaisen, ajattoman maailman.

www.mamythmusik.com
facebook.com/mamythmusik

Lisätietoja, esiintyjäehdotukset, ym.

info(a)medievalfolk.com, Tomi Hyttinen p. 040–5454208

Tapahtuman järjestää Greenrose Faire ry.

© 2021 Greenrose Faire